@article{oai:kyoritsu.repo.nii.ac.jp:00003318, author = {作山泊, 裕恵 and Tomari-Sakuyama, Hiroe and 糠塚, 菜緒 and Nukazuka, Nao and 辻, 菜摘 and Tsuji, Natsumi and 原田, 萌 and Harada, Moe and 山崎, 結花 and Yamazaki, Yuka and 鈴木, 由佳 and Suzuki, Yuka and 高野, 文香 and Takano, Fumika and 陬波, 友里加 and Hanami, Yurika and 林, 彩子 and Hayashi, Ayako and 山川 , 称子 and Yamakawa, Shoko and 上原, 誉志夫 and Uehara, Yoshio}, journal = {共立女子大学家政学部紀要, Bulletin of the faculty of home economics Kyoritsu Women's University}, month = {Jan}, pages = {65--72}, title = {ひよこ豆麹菌発酵食品の新規食材としての有用性に関する研究}, volume = {65}, year = {2019}, yomi = {サクヤマ トマリ, ヒロエ and ヌカヅカ, ナオ and ツジ, ナツミ and ハラダ, モエ and ヤマザキ, ユカ and スズキ, ユカ and タカノ, フミカ and ハナミ, ユリカ and ハヤシ, アヤコ and ヤマカワ , ショウコ and ウエハラ, ヨシオ} }