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  1. 紀要論文
  2. 生活科学科
  3. 共立女子短期大学生活科学科紀要
  4. 第56号(平成25年)

食パンのライフサイクルCO_2排出量

https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/2858
https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/2858
4a576ea1-ce04-4c5f-9296-3385e216ef18
名前 / ファイル ライセンス アクション
seikat56_7tsuda.pdf seikat56_7tsuda (429.3 kB)
license.icon
Item type 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2013-02-01
タイトル
タイトル 食パンのライフサイクルCO_2排出量
言語 ja
タイトル
タイトル Life cycle CO_2 emission associated with bread
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 環境負荷
キーワード
主題Scheme Other
主題 CO_2排出量
キーワード
主題Scheme Other
主題 ホームベーカリー
キーワード
主題Scheme Other
主題 ライフサイクルアセスメント
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Environmental load
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 CO_2 emission
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Home Bakery
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Life cycle assessment
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者名(日) 津田, 淑江

× 津田, 淑江

ja 津田, 淑江

ja-Kana ツダ, トシエ

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原, 奈都子

× 原, 奈都子

ja 原, 奈都子

ja-Kana ハラ, ナツコ

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鈴木, 彩葉

× 鈴木, 彩葉

ja 鈴木, 彩葉

ja-Kana スズキ, サヤハ

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岡本, 邦義

× 岡本, 邦義

ja 岡本, 邦義

ja-Kana オカモト, クニヨシ

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著者名(英) Tsuda, Toshie

× Tsuda, Toshie

en Tsuda, Toshie

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Hara, Natsuko

× Hara, Natsuko

en Hara, Natsuko

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Suzuki, Sayaha

× Suzuki, Sayaha

en Suzuki, Sayaha

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Okamoto, Kuniyoshi

× Okamoto, Kuniyoshi

en Okamoto, Kuniyoshi

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抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 The purpose of this research decided to make the trial calculation of the C02 emissions in production of bread. The C02 emissions of the energy reason of the bread manufacturing process in a factory and a home were surveyed. The heat source of domestic oven has an electric formula and a gas type. Moreover, the C02 emissions of the automatic bread-baking machine UHome Bakery" were measured.
As a result, C02 emissions were large when bread was baked in a domestic steam microwave oven and gas oven. It is thought that this difference is based on the size of the volume in a warehouse of oven. The C02 emissions in a factory, and in the case of a home bakery, it turned out that there is no big difference.
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10465631
書誌情報 共立女子短期大学生活科学科紀要
en : Annual bulletin department of the science of living

巻 56, p. 53-59, 発行日 2013-02
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Ver.1 2023-06-19 11:45:27.974054
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