WEKO3
アイテム
食パンのライフサイクルCO_2排出量
https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/2858
https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/28584a576ea1-ce04-4c5f-9296-3385e216ef18
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2013-02-01 | |||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||
タイトル | 食パンのライフサイクルCO_2排出量 | |||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||
タイトル | Life cycle CO_2 emission associated with bread | |||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | 環境負荷 | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | CO_2排出量 | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | ホームベーカリー | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | ライフサイクルアセスメント | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | Environmental load | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | CO_2 emission | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | Home Bakery | |||||||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||||||
主題 | Life cycle assessment | |||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||
著者名(日) |
津田, 淑江
× 津田, 淑江
× 原, 奈都子
× 鈴木, 彩葉
× 岡本, 邦義
|
|||||||||||||||||||||
著者名(英) |
Tsuda, Toshie
× Tsuda, Toshie
× Hara, Natsuko
× Suzuki, Sayaha
× Okamoto, Kuniyoshi
|
|||||||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||
内容記述 | The purpose of this research decided to make the trial calculation of the C02 emissions in production of bread. The C02 emissions of the energy reason of the bread manufacturing process in a factory and a home were surveyed. The heat source of domestic oven has an electric formula and a gas type. Moreover, the C02 emissions of the automatic bread-baking machine UHome Bakery" were measured. As a result, C02 emissions were large when bread was baked in a domestic steam microwave oven and gas oven. It is thought that this difference is based on the size of the volume in a warehouse of oven. The C02 emissions in a factory, and in the case of a home bakery, it turned out that there is no big difference. |
|||||||||||||||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AN10465631 | |||||||||||||||||||||
書誌情報 |
共立女子短期大学生活科学科紀要 en : Annual bulletin department of the science of living 巻 56, p. 53-59, 発行日 2013-02 |