Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2016-03-31 |
タイトル |
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タイトル |
米粉パン(グルテンフリー)のぬか添加による影響 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Effect of Rice bran on the Quality of Rice Flour Breads (Gluten-free) |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
小麦アレルギー |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
グルテンフリー |
キーワード |
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Other |
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主題 |
米粉 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
米粉パン |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
ぬか |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
wheat allergy |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Gluten-free |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Rice flour |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Rice bread |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Rice bran |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者名(日) |
仲上, 晴世
矢部, えん
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著者名(英) |
Nakagami, Haruyo
Yabe, En
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抄録(英) |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
Over recent years progress has been made in the development of substitute foods for allergy patients. One such is rice flour bread. However, typically rice flour bread uses polysaccharide thickener in substitution for the gluten in wheat. Most polysaccharide thickeners are of dietary fiber origin, and the nutritive value is poor. Therefore, in this study, I made rice flour bread adding rice bran in place of polysaccharide thickener. Various nutrients are included in rice bran, including vitamin B1. The goal was the production of a delicious, highly nutritional rice flour bread comparable to that made with wheat flour. |
雑誌書誌ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN10465631 |
書誌情報 |
共立女子短期大学生活科学科紀要
en : Annual bulletin department of the science of living
巻 59,
p. 17-23,
発行日 2016-02
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