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食品廃棄量削減に関する一提案
https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/3253
https://kyoritsu.repo.nii.ac.jp/records/3253a60ef596-c496-493c-acee-5b0bbab87f7d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2018-04-27 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 食品廃棄量削減に関する一提案 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Suggestion to Reduce the Amount of Food Waste | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 家庭調理 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 廃棄率 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 二酸化炭素 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 環境評価 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | home cooking | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | wastage rates | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | CO₂ emissions | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | environment assessment | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
著者名(日) |
小池, 恵
× 小池, 恵
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著者名(英) |
Koike, Megumi
× Koike, Megumi
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抄録(英) | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | A large proportion of kitchen food waste is considered to be vegetable waste. The author of the present paper examined the wastage rates of vegetables, and developed cooking methods based on food composition tables, using vegetables with a high wastage rate. Samples - celery, radish, bitter gourd, ginger, pepper, cabbage, and broccoli, were cooked using common and newly developed methods (designed to reduce wastage rates), and the volumes of vegetable waste and the tastes of cooked food were compared. The results of the study suggest the efficacy of new methods for cooking tasty dishes at home while reducing the wastage rates of vegetables. | |||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN10465631 | |||||||||
書誌情報 |
共立女子短期大学生活科学科紀要 en : Annual bulletin department of the science of living 巻 61, p. 25-30, 発行日 2018-02 |